Marketing Coach

Andreea
boaca

Sunt peste 17 ani de experienta si expertiza acumulata in comunicare, brand management, marketing si business management.

Sunt sute de proiecte finalizate, implementate, premiate si recunoscute in industria de advertising si marketing din Romania.

Sunt sute de proiecte livrate pentru zeci de branduri si clienti din diferite domenii: bancar, FMCG, food, telecomunicatii, asigurari, electronice, cosmetice, health&wellness, pharma, e-commerce.

Sunt zeci de oameni pentru care am lucrat, cu care am colaborat, pe care i-am coordonat si cu care am creat povesti de success si parteneriate de lunga durata.

Cred in creativitate relevanta si eficienta dar mai ales in constructii planificate si cu baze puternice.

Sunt Andreea Boaca si sunt expert in comunicare si marketing, expert certificat in strategia de reorganizare a companiei, in client management si project management, specialist in coaching, mentoring si recrutare.

Marketing Creator

Hanny
bratu

Vreau sa schimb lumea prin a schimba omul. 

Mi-am construit o cariera convingand oamenii sa aleaga produse care li se potrivesc, ajutand brandurile sa se pozitioneze unic pe piata si sa-si construiasca strategii de comunicare si marketing care sa le ajute sa-si maximizeze profiturile.

In cariera mea de peste 20 de ani, am lucrat pentru agentii de publicitate internationale, companii multinaționale, antreprenori și organizații non-profit, construind branduri în diverse domenii: telecom, entertainment, retail, banking, bunuri de larg consum, arhitectura, design interior, educație.  Diversitatea proiectelor si a temelor de comunicare a contribuit la consolidarea abilitatii mele de a aborda creativ si eficient strategia de marketing pentru a crea valoare adaugata.

Am facut greseli din care am invatat si care m-au ajutat sa devin profesionistul care sunt in prezent.  Am invatat ca nu exista o reteta universal valabila pentru marketing, ci ca solutia cea mai buna pentru fiecare afacere se afla in viziunea si abilitatile celor care o administreaza.  Am invatat de asemenea, ca succesul nu se defineste doar prin marimea veniturilor ci si prin impactul creat in viata oamenilor, a naturii si a comunitatilor.  Am invatat ca pentru a face față provocărilor lumii de astăzi, tandemul “gandire strategica – acțiune flexibila” trebuie sa functioneze.

Sunt Hanny Bratu, consultant specializat în planificare strategică și managementul marketingului și activist pentru protecția mediului și afaceri sustenabile.